Wysłany: Nie Cze 19, 2011 19:21 R220 TomCat Dziwny sprzedający Koluszki koło Łodzi
Witam mam takie pytanko czy ktos interesował sie lub wie cos na temat tej coupety?
Rover 220 Coupe Turbo
Rozmawiałem ze sprzedającym powiedział co jest nie tak ze samochodem. Po prosiłem go o dodatkowe zdjęcia samochodu bo chce przyjechać z Poznania i troche daleko jechać na daremno w razie czego. Zgodził sie ale zdjęcia nie doszły. sam napisał sms'a że zaponiał i ze postara się dosłać fotki. Zdjęcia nie doszły a on nie odbiera w ogóle telefonu............
Nie wiem o co kaman bo z rozmowy telefonicznej wszystko było ok...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 19:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja bym się zainteresował tym za 3tyś z czarną maską i błotnikiem.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Z Rhos mieliśmy go jechać oglądać, ale kupiliśmy co innego.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ten czerwony nie warty 5 tysięcy.
Za 2-3 można byłoby spróbować.
Ogólnie Lakierowane były tylne błotniki obydwa. Ruda wychodzi.
Progi tak samo. Przód jakoś lipnie spasowany.
Oglądałem go już jakiś czas temu jak wystawiony był za 6000.
Opony to bańki wzięte z dostawczaka też na start do kupienia.
W środku porawane fotele itd. itp.
za 5k to nie ma sie co spodziewać cudów... patrzy sie tylko czy silnik dobrze pracuje i czy nie był nigdzie powaznie walniety jak spełnia te wymogi to mozna brac bo i tak wiadomo ze doprowadzenie Tomcata do serii to kolejne min. 7-8K nie liczac tuningu
ogólnie wygląda nieźle chociaż z tym bez grama rdzy trochę przesadził z przodu chyba było lekkie bym trzeba sprawdzić belkę jak lekkie? i proponuje pojechać na geometrie... ciekawe czemu remont silnika jak tylko 107tys... ten silnik jak go nie przegrzejesz bez otwierania powinien spokojnie 200tys. zrobić chyba ze mocno i bezmyślnie upalasz... ogólnie baza dobra warto podjechać obejrzeć
ZTCP to ten model już był opisywany na forum w tym wątku http://forum.roverki.eu/v...ghlight=#608887
Ktoś też potem go oglądał (już po remoncie) i ponoć to egzemplarz niegodny uwagi. Jak znajdę temat to wkleję link.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 320 Skąd: Orzelec Duży
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 20:51
KUPA!!!!
matko boska że też ja w ogóle po niego drugi raz jechałem , ślepy jak koń byłem
za pierwszym razem koleś prowadził i nie powiem bo szedł jak szalony , ale za 3 dni to chyba tu te konie wyparowały albo po naszej przejażdżce coś walnęło bo przy oponach 205 na 2 nawet ich nie ruszył, mój brat ma 420 sdi z lekko dłubniętą na plus turbina i chyba był go objechał.
tylna lewa ćwiartka prawdopodobnie wstawiana , silnik zaczął nierówno pracować, tyrpał, poduszki na silniku dawno wyleciały .
mam do niego ponad 500 km i szkoda jechac jesli to kupa , chce kupic auto z tym motorem 800 nie wchodzi w gre a ta 600 wygląda nie najgorzej .
_________________ ford focus 1.8 tdci 115 KM(2002r) obecnie ROVER 620 Ti Vitesse 200KM(97r)(SPRZEDAM ) KONTA
KT POD 669 482 723
komik88 [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 09:19
Panowie trzeba było najpierw mnie zapytać o to autko.. znam je bardzo dobrze.. sprzedającego też bo mieszka koło mnie ale chyba nic więcej nie muszę dopisywać na temat tego autka heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum