Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 10:59 [R618,98'] Siłowniki maski
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam. Pytanie jak w temacie. Czy ktoś z forumowiczów myślał już o założeniu siłowników do maski przedniej zamiast metalowego pręta. Szukałem już w internecie i jedyne co znalazłem do siłowniki montowane w accordzie siłownik są też tam jego wymiary złożony 13.25cala ~33.65cm, rozłożony 18.35cala - 46.6cm. Wiecie może jaki w Polsce pasowałby do takiego wymiaru. Czy jest w ogóle sens jego montowania?
Ostatnio zmieniony przez sila Nie Wrz 25, 2011 21:02, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 10:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A więc koledzy znalazłem rozwiązanie. Siłowniki, które pasują, to tylne do golfa 3 hatchback. Mocowanie standardowe w miejscu śroskowej śruby trzymającej błotnik. Należy tylko rozwiercić i nagwintować otwór do gwintu sworznia M8. Mocowanie górne do górnej śruby zawiasu maski. Tylko teraz pytanie. Gdzie kupić jakis ładny kątownik do przymocowania górnego sworznia (coś podobnego do tych z gotowych zestawów).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum