Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam mam problem pali sie lampka ładowania po odłaczeniu klemy od akumulatora silnik nadal pracuje a powinien przecierz odrazu zgasnac co to moze byc jaka jest przyczyna sciagałem regulator wyglada na ok przeczyscilem polaczenia i nadal to samo
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 22:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem ,ale dla mnie jak aku padł w czasie jazdy, znaczy się rozładował, bo nie było ładowania to silnik zgasł i u ciebie też powinien, bo wtedy komputer niema zasilania, a to przecież on steruje dawka paliwa.
A jak lampka kontrolka "aku" się pali to znaczy, że ewidentnie niema ładowania, wykręć alternator i zanieś do jakiegoś speca i ci go sprawdzi, ewentualnie go naprawi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum