Wysłany: Sob Paź 08, 2011 16:25 [R214]Problem z chłodnicą
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1999
Witam.
Mam pewien problem odnośnie chłodnicy . A mianowicie chodzi o to ,ze od kilku dni miałam problem z odpaleniem mojego Rovera.Co się okazało brakowało płynu w chłodnicy .Wiec go uzupełniłam samochód zaczął działać Ale dziś w dłuższej trasie nagle podczas trasy samochód sam się wyłączył Co się okazało brakiem płynu w chłodnicy.Mam pytanie czy możliwe jest ze brak płynu w chłodnicy ma wpływ na zapłon i działanie silnika podczas jazdy ? Wie może ktoś jaki jest koszt wymiany chłodnicy ? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez juka86 Sob Paź 08, 2011 17:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 16:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam.
Właśnie wymieniałem chłodnicę i koszta wyglądały mniej więcej tak:
Chłodnica 245zł (nowy zamiennik)
Montaż + odpowietrzenie 100zł
Płyn do chłodnicy 28zł
a ja kupilem chlodnice nowke na szrocie z Rovera 400 troszke przerobek w sumie tylko otworek na jeden wezyk i chula jak zloto a i chlodzenie lepsze, a to w roverkach ponoc niezbyt dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum