Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 17:55 [R620] Problem z odpalaniem
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam, niedawno wymieniłem przewody gumowe pomiędzy wtryskiwaczami bo stare były sparciałe. Od tej pory na zimnym zanim odpali trzeba trochę pokręcić, na ciepłym normalnie odpala. Przewody odrazu piszę identyczne jak stare. Czyżby trzeba odpowietrzyć filtr paliwa ? HELP ME PLEASE
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 22, 2011 23:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 17:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,
może problem leży w czym innym. Spróbuj wyczyścić przepustnicę i silnik krokowy. Jak problem z odpaleniem masz głównie kiedy jest duża wilgoć to mogą to być kable od świec.
Problem z odpalenie to mogą być też stare świece.
Witam,
może problem leży w czym innym. Spróbuj wyczyścić przepustnicę i silnik krokowy. Jak problem z odpaleniem masz głównie kiedy jest duża wilgoć to mogą to być kable od świec.
Problem z odpalenie to mogą być też stare świece.
Chyba kolego nie czytałeś posta. Kolega mazda11 ma diesla.
witam.wymień gruszkę i odpowietrz układ na filtrze paliwa i będzie ok tak jak u mnie bo paliwo mi się cofało,napisz jak zrobisz tylko poczekaj do rana i grzej swiece 2 razy i nie ma h,,a we wsi bo musi byc ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum