Wysłany: Sob Gru 31, 2011 06:42 [216 cabrio] brak zamka w drzwiach ;)?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witajcie, mam do Was pytanie, mianowicie w moim Roverze 216 Cabrio 1996r nie posiadam możliwości włożenia kluczyka z zamek w drzwiach z obu stron, jest jedynie możliwość otwarcia z pilota, wszystko działa ok, ale mam pytanie, czy to jest jakaś maskownica zamka, czy wogle nie ma możliwości otworzenia z kluczyka? Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 06:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czy wogle nie ma możliwości otworzenia z kluczyka?
Powinna być możliwość otwarcia drzwi kluczykiem od strony kierowcy. Od strony pasażera nie ma takiej możliwości. Całkiem możliwe, że jednemu z poprzednich właścicieli auta zepsuła się klamka i wymienił od anglika. Dlatego możesz nie mieć możliwości.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
upss faktycznie nie przyczaiłem że inaczej jest opis sformułowany tak oryginalnie roverki mają w jednych drzwiach miejsce na kluczyk ale jeśli ktoś klamkę podmienił z angola to nie ma wcale
Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 161 Skąd: Kraków, Nowa Huta
Wysłany: Nie Sty 01, 2012 22:13
Pawkaz, miałem kanciaka z '92 to miałem chyba zamki po obu stronach, natomiast teraz mam kanta z '95 i już tylko po jednej stronie jest. Miałem jeszcze dwa kanciaki z '94 ale nie pamiętam jak tam było. Podejrzewam, że od '94 są zamki po jednej stronie.
Moj jest z wrzesnia 93'.Moja klamka po prawej stronie jest o innym odcieniu ( wyplowialy lakier).Moze ktos zamontowal z angola.A wlasnie-nie mam centralnego zamka.Moze to ma jakies znaczenie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Moj jest z wrzesnia 93'.Moja klamka po prawej stronie jest o innym odcieniu ( wyplowialy lakier).Moze ktos zamontowal z angola.A wlasnie-nie mam centralnego zamka.Moze to ma jakies znaczenie
raczej jest jak piszesz ktoś urwał i dał od angola...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum