halogen z prawej strony był wymieniany, przerwa między maską a grillem jest większa z lewej strony
wypicowany na błysk, nawet opony ale to auto z Gostynina
Czyli??? Auto mogło mieć stłuczkę czy tez kolizje??Sugerujesz że gostynin to naciągacze??? Proszę o odp. bo mam kawałek drogi do tego miasta i nie wiem czy warto?
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 16:57
widze kolega z niedaleka auto do przesady wypizgane i w przebieg nie wierze... co nieznaczy że niewart jest obejżenia dokładniejszego bo wersja dość fajnie wyposażona i ta moja wymażona kierownica...
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 51 Skąd: Budzyń
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 17:16
Oj nie bądź taki naiwny. Przez 12 lat auto moglo mieć nie jedną stłuczke czy przetarcie. A co myślisz - że dajmy na to w niemczech ludzie jeżdżą bezkolizyjnie a po każdej stłuczce ubezpieczalnia wymienia im auta na nowe? Ważne jak jest zrobione - dobrze czy na sztukę do sprzedaży. Autko oczywiście jest wyszykowane do sprzedaży i temu tak odpicowane. Ale podejżewam, że jak ty kupisz auto to też będziesz o nie dbał aby wszyscy ci zazdrościli Wyposażenie bardzo dobre - prawie max, prezencja super, właściwości jezdne i szczegóły ocenisz dopiero na miejscu. Nie mam jedynie za grosz zaufania do tego przebiegu. Nie tylko na zachodzie ale także i u nas droższe diesle kupuje sie do robienia dużych przebiegów rocznych a nie do jazdy do "kościoła" 11000km rocznie to mało jak na nasze warunki a co dopiero u sąsiadów. Ale u nas ludzie - większość nawet świadomie - wolą kupić auto z cofniętym (niższym) przebiegiem sami się oszukująć. A dla handlarzy to "woda na młyn". Ja swego Roverka z 99r w "benzynie" kupiłem z przebiegiem 217000km i mogę przypuszczać że jest to przebieg w miarę prawdziwy.
_________________ R75 2.0 KV 1999r automat gaz
Mitsubishi Eclipse 2.0 1992r - było
Domyślam się że przebieg jest cofnięty, może być nawet 200 tyś. Kto to wie? Jutro ma ten gościu podać mi numer vin i sprawdzę jaki ostatni był wpis...
Miernik lakieru mam...obejrzę go dokładnie karoserie, szyby zawieszenie pod spodem...
Zobaczymy jak silnik pracuje. Najbardziej mnie boli że jest to kawałek drogi i gorzej będzie jak okaże się totalną klapą...
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 17:42
nie zrażaj sie, ja kilka takich wypraw zaliczyłem zanim kupiłem swojego... coś koło 2000km było, a niekturych nawet nie odpalaliśmy bo dno totalne no ale przez telefon to prawie jak nowy i wogóle
przebieg 100% kręcony najlepiej sprawdzić pod T4, ewidentnie kombinowany prawy bok da wnioskuje to na zdjęciu silnika gdzie po prawej stronie są nówki śruby na amortyzatorze też są nowe, brakuję jednej śruby na atrapie grillu
youras jestem z Bełchatowa w razie co sluze pomoca, moim zdaniem lepiej zebys obejrzal najpierw R75 w Kleszczowie. Stoi na otomoto 2,0 CDT , 2000r ten sam zdaje sie kolor, cena 13,5 do oplat , wiec wyjdzie Ci to samo co tu.
_________________ "bo gdybym zginął to opiekuj się moją rodziną..."
uderzony prawą stroną na bank, co z resztą zauważył haszczyc
ale jak dobrze zrobiony i uszkodzenie nie było duże to można się zastanowić, oby tylko nie był jeszcze gdzieś walony
znaleźć auto bez jakiejś przygody graniczy niemal z cudem
pazdzi0h akurat ta ciemna skora mnie odstrasza, ale dziękuje za pomoc. Zobaczymy jutro, mam nadzieje ze jakoś dojadę bo troszkę przymroziło.Mam miernik objadę go całego i się okaże gdzie był malowany. Jeżeli był malowany bok, prawy błotnik to pół biedy Gorzej jeżeli będzie cała strona malowana. Trzymajcie kciuki za mnie!:)
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 20:09
jak nie obejrzysz to sie nie przekonasz... a jest tam w pobliżu jakiś T4? mógłbyś sprawdzić na miejscu przy sprzedającym sprawdzić czy cofnięty licznik
raczej dwa, ja mam taka sama skore jak ten z Kleszczowa i jestem zadowolony, latwiejsza do utrzymania moim zdaniem, ale Twoj wybor, Tobie ma sie podobac:)
a w temacie:
od strony kierowcy na tych zdjeciach troche nisko jest zapinka pasów bezpieczenstwa i mozna podejrzewac, ze wystrzelony jest napinacz pasow ale to moze byc tylko kwestia zdjecia,bo od pasazera widac ladnie harmonijke a nie wiem czy moze wystrzelic tylko jeden napinacz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum