Wysłany: Sro Lut 22, 2012 22:27 [R620Ti] Są takie jeszcze?
witam,
ostatnio zacząłem poszukiwania R620Ti i z tego co widzę to jest ogromny deficyt na ten model, czy tylko ja nie potrafię szukać takich aut?
orientujecie się może, gdzie warto rozejrzeć się za tym modelem (nie nie mówię o allegro, itd)? może jakiś import auta? czy w rodzimym zaciszu jest szansa na dobry model?
[ Dodano: Sro Lut 22, 2012 22:27 ]
czyli nikt nie jest w stanie cokolwiek poradzić?
aż tak ciężko jest znaleźć sprawny model Ti?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 22:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kiedyś w Głogowie był Ti wart uwagi ... ale niestety nie mam kontaktu z właścicielem obecnie i nie wiem czy go sprzedał ... Generalnie to cięzko trafić ten model .. ale szukaj szukaj bo warto
Wejdz w allegro --> Wejdz na Rover --> Wpisz moc 190kM. Powinny wyskoczyć 4 albo 5 Ti.
Pewnie wpisujesz Ti albo turbo a nie zawsze właściciele to piszą i trzeba szukać według mocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum