Wysłany: Pią Mar 02, 2012 21:48 [R200] Kontrolki przy zegarach - szybka odpowiedź
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam forumowiczów Kto zna odpowiedź na moje pytanie ...?? które żaróweczki powinny być wkręcone w zegary - chodzi mi o podświetlenie deski roździelczej Wiem na pewno, że puste miejsce powinno być gdzie jest ikona grzania świec żarowych ... co dalej Czy zapięte pasy też wolne jest u mnie .... check engine wolne .... WTF
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 21:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaciekawiliście mnie tym, ale niestety w instrukcji nie ma nigdzie informacjo o takiej lampce. Nie jest ona także opisana jako jedyna z pokazanych lampek.
Tak, w serii 200 przed 95' (kanciaki) występowała kontrolka CHECK ENGINE, lecz tylko w silnikach hondy. W roverkach 200 po 95' CHEC ENGINE występował tylko w dieslach.
Rozbierając licznik (R200) sprawdziłem przewody, które dochodzą do licznika, i czujnika zapiętych pasów nie mam. Może w innych wersjach są, trzeba poprostu sprawdzić.
Zastanawia mnie jednak, dlaczego nie mam żarówki od ABS, skoro jest wyprowadzona instalacja?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum