ta kontrolka musi być wprogramowana. W większości jest nie aktywna i nie ma co naprawiać
Pytanie o tą kontrolkę. Czy po prostu wystarczy podłączyć kompa i ją "włączyć" czy np. trzeba jeszcze ją tak jakby zainstalować i dopiero włączyć.
A może nawet nie da się jej zainstalować bo oprócz ikonki na desce to może nie ma nic więcej w samochodzie z nią związanego.
Nie jest to żadna kontrolka od temperatury płynów.
Kontrolka ta ostrzega o przekroczeniu prędkości, zaczyna się świecić powyżej 120km/h
Żeby chciała działać nic nie potrzeba "instalować" wystarczy uaktywnić odpowiednią opcje za pomocą T4 (może da się też innymi komputerami tego nie jestem pewien)
Może po prostu nie jest ustawiona żadna prędkość dlatego nie ostrzega, przełączaj opcje komputera aż wyskoczy to "120" i wtedy przytrzymaj guzik od komputera tak się to ustawia i można wybrać inna prędkość nie koniecznie 120km/h.
Mówisz o przełączaniu opcji komputera. Ale ja nie mam tego komputera co niektóre mają że na górze deski nad kontrolkami jest menu itd. Mam ten na dole tylko z przebiegiem i sevisem. A jak to przełączam to nic nie ma oprócz czegoś co pierwszy raz dzisiaj zobaczyłem. Jakieś _ _ x. x gdzie x to cyferki od 0 do 21 jak się przyciska a obok _ _ EESE gdzie pierwsze i ostatnie E jest bez górnej kreski. A potem w zależności jakie cyferki włączę to zamiast ESE jakieś chyba przebiegi.
Ale to tam.. Podłącze kompa i zobaczę co z tą kontrolka 120. Ale to dopiero za ponad tydzień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum