Witam, jestem tu nowy, aktualnie mieszkam w UK, posiadam omege bfl 2.5 v6 benzyna cdx(pełna opcja), chce ja zamienic na cos tanszego w utrzymaniu, np. Rover 75 cdt...rok 2002, 2003...silnik 116 konny, chcialbym automat.uprzednio mialem takiego z silnikiem 1.8(wystapil problem, HGF, naprawilem, sprzedalem)tylko ze to był manual, a ja kocham automaty(omega to ktores auto z kolei z taka skrzynia wiec sie przyzwyczailem)ogolnie opinie o tej skrzynce sa dobre jak czytam...ale, czy to az tak na prawde strasznie mułowate auto z taka skrzynia? I jak to sie ma z tempomatem? W jakich wersjach jest itp. Bo tu ciezko znalezc autko z tym, jeden cdt Connoisseur ma, inny znowu nie...Pozdrawiam serdecznie.
I odpowiem sobie sam zakupiłem owego roverka, 116 konnego automata, ale już żałuję że nie wziąłem 131 kucy, bo ten samochód nie jedzie no ale, nie kupiłem do wyścigów, naszalałem się 170 konną omega...tu skrzynia pięknie pracuje, delikatniej jak w omedze, jest to wersja club SE, komputer, czujnik deszczu, spryskiwacze na lampy mimo że zwykłe no i jest tempomacik. Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 21:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum