Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 92 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Maj 31, 2012 08:24 [MGF] Dziwne drgania silnika
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witajcie, może to i temat bez sensu, może jestem już za bardzo przeczulony ale zapytać nie zaszkodzi. Jestem świeżo po wymianie uszczelki pod głowicą stąd może moje obawy bo nie chciał bym w najbliższym czasie znowu wydawać takich pieniędzy na serwisowanie MG. Silnik na wolnych obrotach dziwnie pracuje, siedząc w fotelu można odczuć lekkie ale gwałtowne, nieregularne drgania. Miał ktoś może taki przypadek? A może jest to normalne? Drgania były od samego początku ale mam wrażenie, że po wymianie HGF się trochę nasiliły. Dodam, że półtora miesiąca temu wymieniałem również układ zapłonowy (świece, kopułka, palec, kable) oprócz cewki.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 31, 2012 08:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum