Witam. Zastanawiam sie nad kupnem rovera 216 coupe z tej aukcji http://moto.allegro.pl/ro...2377896320.html , jestescie w stanie mi cos doradzic ? Na co głównie zwrócic uwagi itp. I takie pytanie czy ten silnik 1,6 to jest ten z HONDY ? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez szoso Wto Cze 05, 2012 06:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 04, 2012 14:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Cze 04, 2012 14:57
Tak to ten z hondy, jeśli miałbym coś doradzić to poproś o zdjęcia normalne, nie spłaszczone, w dużej rozdziałce na maila. Przyjrzał bym się dokładnie przodowi auta JEŚLI ZDECYDOWAŁ BYŚ SIĘ GO OGLĄDAĆ, RZADKO WIDUJE TAKIE TUNINGOWE LAMPY co pozwala przypuszczać dzwon .
W tej cenie przyzwoitej Coupe'ty nie kupisz. Musisz się liczyć z tym, że co najmniej drugie tyle trzeba włożyć, aby choć trochę to przypominało Tomcata.
Poproś o zdjęcia wnętrza oraz komory silnika, mogą dużo powidzieć.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ogólnie byłem ją obejrzeć i mam dość dobre odczucia. Wnętrze w zasadzie zadbane, pod maska tez niby wszystko ok nie był myty ani nic. Przejechałem się kawałek i w zawieszeniu praktycznie ani jednego stuku a było trochę dziur Silniczek ładnie przyspieszał żadnych szarpnięć skrzynia dobrze chodziła. Jedynie na wolnych obrotach minimalnie ale to naprawdę minimalnie były słyszalne wahnięcia obrotów.
Jeżeli wszystko wg Ciebie w porządku, to tylko brać.
A nie dymił za bardzo Te silniki lubią brać olej, a jak silnik już mocno wysłużony to nawet ogromne ilości.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum