Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam,
mam pewne pytanie bo szukam sworzenia wahacza na tył. I czy ktoś by mógł mi powiedzieć czy tu jest dolny i górny (bo na allegro tak piszą) czy jest tylko jeden?
[ Dodano: Wto Paź 02, 2012 17:57 ]
Mogłem się pomylić chodzi mi o tuleję wahacza na tył, czy ktoś mógł by mi podesłać link ze zdjęciem bo dzwoniłem do paru sklepów i wszędzie mówią coś innego.
_________________ Kiedyś będę miał R75:)
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 16:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie nie wiem, rozmawiałem przez tel z mechanikiem i mi powiedział, żebym wymienił tuleje wahacza ale niestety nie pamięta o który mu chodzi a mam do niego niedługo jechać bo później nie będę miał kiedy i nie wiem którą kupić, miałem tą: http://allegro.pl/tuleja-...2619692010.html nr 13, ale z tego co czytałem to może być jeszcze nr 10, teraz sam już nie wiem którą...
Najczęściej problem jest z tulejką nr 10 (na wskazanej przez Ciebie aukcji na allegro). Jest to tuleja wahacza wzdłużnego. Zwyczajowa nazwa tej tulei to"cukierek".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum