w 75 tce nie ale mam w swoim Tomcacie wszystkie zarówki w tylnych lampach LED oprocz kierunków. Świeca bardzo dobrze plus pogór energi mniejszy niz przy jednej zarówce
widziałem czerwone P21W własnie z can bus na allegro, ale chyba nikt wcześniej nie testował jaki jest tego efekt, a że zarówka kosztuje coś koło 39zł wiec szkoda wywalić 100zł z przesyłką żeby przekonać się że kupa
ja mam wszedzie LED P21W w rover 75 tylko bez CAN BUS i wszystko mi dziala bez komunikatu spalonej zarowki do tego mam w5w LED jak i reszte zaroweczek w raz z przyciemnionymi lampami efekt 70% lepszy niz zwykle zarowki a zobaczymy jak akumulatorek bedzie radzil sobie na mrozie mam na mysli zalanczanie radia itp bo wszystkie zarowki biora tyle energi co jedna P21W
powtorze to po raz kolejny. zastanow sie nad zmiana zarowek na zime, gdyz ledowki nie daja ciepla i nie bedzie Ci schodzi snieg, szron, rosa z lamp. chwile pojedziesz w sniezycy i z tylu jestes caly bialy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum