Witam, długo mnie na tym forum nie było po sprzedaży rovera,przesiadłem się na grupe Vag ale jednak powróciłem do R tylko tym razem o egzemplarz młodysz od poprzednika.
Zakupiłem go w połowie sierpnia tego roku jest do lekkich poprawek lakierniczych ale wsumie takiego nawet szukalem bo sam moge to zrobic:) auto ma jedyny warty uwagi silnik 2.0 iDT zalany olejem 10w40 Shela rok produkcji 2002,sedan srebrny:)
Wyposarzenie
-klima
-4xEl. szyby
-El. lusterka i podgrzewane
-centralny zamek z pilota
-itp itd
Modyfikacje
-zmieniłem całe nagłośnienie z tyłu w półce siedza jajka JBL(bardzo polecam tą firme graja rewelacyjnie)z przodu magnaty ale chyba beda zmieniane jednak na JBL,jednostka sterujaca to pioneer i w bagażniku mam wzmacniacz sony exploid i skrzynie mac audi ale żadko kiedy używam tego co jest w bagażniku.
-mapki od kolegi Remiego za które bardzo dziękuje bo wkońcu auto jedzie ale to było mało i doszły wtryski z SDI jeszcze tylko podkręcić troszeczke doładowanie turbiny bo za bardzo poddymia i przy silniku koniec.
-zakupiłem juz zaciski na przód pod wentylowane tarcze, teraz szukam jakis tarcz wartych uwagi i nie wiem co wybrać
-na wiosne bede calego lakierowal bez dachu tylko
Chyba narazie na tyle jak coś sobie przypomne to dopisze
Ostatnio zmieniony przez lukasz17 Pon Gru 24, 2012 23:10, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 19, 2012 22:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum