Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
CZeść wszystkim dłubaczom.
PRzeczytałem ostatnio archiwalny post, jak to można przymierzać skrzynię i liczyć na to, że ustawiona na oko tarcza sprzęgła jest dobrze wycentrowana...
NIe mając pod ręką tokarza i zdając sobie mniej więcej sprawę, ile zajmie dorobienie patentu na wycentrowanie tarczy sprzęgła, podjechałem do sklepu z narzędziami do samochodów i kupiłem za 50 zł takie cuś:
WIem, że to niemało, ale posunąłem się w pracach o lata świetlne (a już miałem kupić tokarkę :- ) i wkręcam śrubki zamiast kombinować z kijem od szczotki... Instalowanie skrzyni jutro.
(ŻEby nie było, co niektóre ściągacze mam podorabiane :- )
POzdrawiam z zasypanej śniegiem GDyni.
Arti_
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 22:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wymieniałem docisk w roverku tarczę ustawiałem na grubą śrubę myślałem ze będzie problem z wkładnaniem skrzyni ale wpadła sama na swoje miejsce więcej problemów miałe przy seacie cordobie z tym samym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum