Wysłany: Pon Gru 24, 2012 20:35 [R400] Nie da się odczytać błedów, problem ze zworką
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, mam problem z odczytem błysków błędów w moim roverze, a mianowicie skorzystałem z poradnika na forum, przygotowałem odpowiednią zworkę ale nie ma u mnie w gnieździe diagnostycznym pinu numer 15. Wszystkie obok również są wolne z wyjątkiem 16. Ale gdy pin 8 zewre z 16 to zrobiło się małe zwarcie więc natychmiast odłączyłem bo to chyba nie powinno tak być, myślałem że może ułożyłem wtyczkę odwrotną stroną, ale jednak w obu pozycjach nie pasują piny.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 24, 2012 20:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to nie patrz po pinach, tylko kolorach. tam zdaje sie laczysz zielony z masa. co to zielonego to moge sie mylic, najwyzej jutro zerkne, ale tak mi swita
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum