Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
witam kolegów mam pytanie dotyczące skraplacza klimatyzacji ?
czy da się upchnąć skraplacz orginalny do wersji EU w przekładanego frelka jeśli bezpieczniki zostały po lewej stronie ?
mogę kupić taki skraplacz ale nie wiem czy będzie pasował w moim poniewarz zostały bezpieczniki po stronie pasażera więc kupić czy nie
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To TY?? A ja własnie z Tobą mailuje w tej sprawie.... Miałem juz wysac ale posypala mi sie pompa wody i tamto zeszło na drugi plan. Zresztą u mnie w krakowie zima na calego....
Tak to ja - Już 2 osoby z forum mają przerobione.
W początkowych rocznikach 2001 jest jakieś dziwne PCV - Diabelnie trudno się to spawa bo się koksuje, ale i na to mam patent w postaci masy Patex Super FIX.
Podstawa to nie ruszać dolotu obrócić parownik i ładnie górę uszczelnić, oraz co jest największą mordęgą przerobić cały kanał do odprowadzenia skroplin tak by miał odpowiedni spadek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum