Wysłany: Wto Mar 26, 2013 15:49 [R620i] 96r pilot valeo jednoprzyciskowy problem
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1996
Witam, nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na mój problem. W moim r620 jest pilot na podczerwień z jednym przyciskiem. Problem polega na tym że pilot nie działa. Jest w nim odłączony kabelek (zaznaczony na zdjęciu) . Pilot kiedyś działał więc mam nadzieję, że przyczyną jest tylko ten kabelek. Dodaje zdjęcia pilota, proszę o podpowiedź gdzie ten kabelek trzeba przylutować oraz czy nic nie brakuje w tym pilocie Sory za jakość zdjęć ale robiłem je telefonem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 15:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale ten kabelek musi tam do czegoś chyba służyc ? Ale swoją drogą to dziwne że u Ciebie to działa a u mnie nie co może być nie tak? Ktoś ma jakieś pomysły?
[ Dodano: Wto Mar 26, 2013 18:43 ]
Problem rozwiązany !
Kabelek trzeba było przymocować do miejsca zaznaczonego na zdjęciu.
karol6376 nie mam pojęcia jak u Ciebie ten pilot działa bez tego kabelka
aaa w ten sposób no ale nic, ważne że pilot działa. Nie robi mi to różnicy czy to blaszka czy to kabelek
mam też drugi pilot ale tam nie ma ani kanbelka ani tej blaszki. No i tego pilota raczej nie uruchomię, bo ten przycisk, który robi "klik" po prostu się gdzieś zgubił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum