Wysłany: Sob Maj 25, 2013 11:05 [R416Si]zgubilem pilot
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
witam kolegow mam prosbe,zgubliem pilot od centralnego teraz jak sie otwiera i wkladam kluczyk kreci mi rozrusznik swieca sie awaryjne jak by byl uzbrojony ale nie odpala slychac pompe paliwa na gazie odpala ale wiadomo wole benzyne czy moge jakos to usunac i zeby palil?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 25, 2013 11:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spytaj się poprzedniego właściciela (jeśli go znasz), co jest tam wykombinowane, bo to nie jest standardowe zachowanie tego samochodu. Bez pilota nie powinien ten samochód odpalić (a nawet kręcić rozrusznikiem). Wygląda to tak, jakbyś miał wycięty immobilajzer a pozostawiony alarm.
chodzi o to ze byl alarm ale niby mechanik usunal a poprostu mi sie wydaje ze syrene wyjal ale cos blokuje bo pompa daje paliwo iskra jest a na benzynie nie chce odpalic wygada jak by byl uzbrojony
daniel.remesz, zrozum ze jesli to blokuje immo i centralka alarmu to jest tam cos namieszane i tak na odleglosc nikt Ci nie jest w stanie pomoc. nie jest to seryjna blokada wiec nie wiadomo co to, jak ja obejsc, jak ja usunac.
a komp to sie zawsze wymienia z centralka alarmu i pilotami i tak
daniel.remesz,
Jedź do tego mechaniora, co tak namieszał i niech "odkręci" wszystko do pierwotnego stanu. Potem wizyta u Mariusza - KLIK - i wszystko powinno wrócić do normalności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum