Wysłany: Sro Maj 15, 2013 10:46 [Rover 75] - prośba o poradę i ocenę
Witam! jestem nowy także witam serdecznie forumowiczów
Planuje zakup Rover 75 2.0 CDT, nigdy nie miałem do czynienia z Roverkiem i ostatnio trochę się naczytałem nt. częstych usterek np. wysprzęglika i pompy sprzęgła.
Czy ktoś może mi doradzić jak sprawdzić czy ten wysprzęglik i pompę i inne rzeczy?
Czytałem ten wątek: http://www.roverki.pl/com...zy-zakupie.html Ale ja jako niedoświadczony i nieobyty z Roverkami trochę nie wiem gdzie co się znajduję (oczywiście koła szyby i etc to wiem ale inne tego typu rzeczy jak właśnie pompę wysprzęglik i etc.)
Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Nie potrafię dodać czytelniejszego załącznika za co przepraszam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 15, 2013 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Całość prezentuje się bardzo ciekawie. Dobrze wyposażona wersja lecz oczywiście nie jest to full wersja do tego to jeszcze trochę brakuje. Brak zdjęć komory silnika. Wart dalszych oględzin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum