Wiem, że rozstrzał cenowy jest o połowę. Chciałem wiedzieć czy je znacie. Jestem z Wrocławia. Oba w sumie mogę obejrzeć.
Jak rozumiem bagażnik to 470l w sedanie?
Czy z dieslami jest jakiś kłopot w Roverach? Aut będzie używane prze większość czasu we wrocku + długie trasy na wycieczki.
Jak nie Rover to Mazda 6
Rover 75 ma za mały bagażnik.
Jak znacie jakieś oferty ciekawe to wklejcie.
Ostatnio zmieniony przez aasf Pon Lip 15, 2013 13:01, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 15, 2013 01:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z ZS-ami robi się coraz większa kicha w ogłoszeniach w Polsce. Trzeba czekać po kilka miesięcy, żeby natrafić na coś fajnego. Widzę, że jesteś z Dolnego Śląska, nie brałeś pod uwagę wyjazdu po auto do Niemiec?
Chętnie, ale trzeba najpierw coś znaleźć. Znasz jakieś inne warte przeglądania stronki oprócz mobile.de No i jak bym ściągał to do 2000 ccm - akcyza.
Oglądałem wczoraj Rover 75. Na spacerze z psem zauważyłem że sąsiad z ulicy zmienił sobie z Chrysler Sebring. Ładny okaz, błyszczał się jak nowy z salonu. Jak dla mnie trochę za bardzo staroświecki wygląd i ten bagażnik....
EOT
Benzyna i hatchback, ale wg mnie nie wygląda źle. No i nie wyjdzie drożej niż w Polsce. Strony gdzie można jeszcze szukać to autoscout24.pl ewentualnie quoka.de
A widziałeś bagażnik w sedanie. Do hatchbacka wsadzisz prawie dwa razy tyle dzięki połączeniu bagażnika z przestrzenią pasażerską i brakiem zawiasów tylnej klapy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Zgadza się, ale dwie osoby już nie usiądą z tyłu. ^^
Wiem o czym, mówisz. Takie rozwiązanie jest bardzo praktyczne przy przewożeniu maneli. Poza tym mam hatchbacka.
A tak przy okazji to czy można zamontować hak do tego auta i pociągnąć przyczepę? Hak będzie do Rover 45 czy od czegoś innego też można zamontować?
Za 5500 zł to jest bardzo dobra oferta. Za niewielkie pieniądze można go przywrócić do dobrego stanu. Błotnik dostaniesz nawet w tym samym kolorze do 150zł, malowanie zderzaka 300-350zł. Lewy błotnik też można oczyścić z rdzy i pomalować zaprawką. Jak w tej cenie sprzedający dokłada 2 komlpet kół i auto jest z LPG to auto jest prawie jak za darmo. Jakbym szukał teraz ZS-a to nie zastanawiałbym się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum