Wysłany: Sob Sie 10, 2013 17:26 [R420] identyfikacja elementu - pomoc
Typ: D Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam!
To mój pierwszy post tu na forum;)
Pytanie mam odnośnie elementu zaznaczonego na zdjęciu strzałeczką. Chodzi mi o tą listwę na zewnątrz w drzwiach przy szybie. Pod jaką nazwą szukać tego elementu, w celu zakupu nowego/używanego w dobrym stanie. U mnie są zniszczone strasznie, nieładnie to wygląda i postanowiłem zmienić, ale znaleźć nie mogę nigdzie;p
Może i głupie pytanie zadaje, ale wybaczcie, to moje pierwsze autko i jeszcze nie ogarniam wszystkiego;p
Ostatnio zmieniony przez mateuszkozak Sob Sie 10, 2013 17:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 17:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co prawda mi sie zdjecie nie wyswietla ale domyslam sie o czym mowisz. uzywane kupisz pewnie w nie lepszym stanie, a nowe (o ile sa) beda cholernie drogie.
ja pozdzieralem ta wierzchnia warstwe, odrdzewilem listwe bo byla cala pordzewiala, polakierowalem na czarny mat i po roku wyglada nadal ladnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum