Wysłany: Sro Sie 28, 2013 16:41 [MG ZS] Czyszczenie przepływomierza
Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam ostatnio zaglądałem do przepływomierza i stwierdziłem że jest on strasznie zasyfiony, czytałem dużo o czyszczeniu ale każdy ma inny patent i nie każdemu się to udaje
Dlatego chciałem się was spytać czy warto czyścić przepływkę jeśli wszystko w miarę dobrze chodzi bo nie chciał bym sobie zaszkodzić... mówię oczywiście o czyszczeniu nieinwazyjnym za pomocą spreju lub alkoholu izopropylowego i sprężonego powietrza...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 28, 2013 16:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
oring powinno iść ściągnąć, tak dla bezpieczeństwa a nie wcieknie tam nic do środka bo z tego co czytałem to oprócz tej blaszki jest jeszcze otwór w głąb wkładu i tam jest kolejny czujnik... no i na jak długo zanurzać w nitro i acetonie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum