Wysłany: Sob Lis 09, 2013 14:49 [R75]Pomylone kostki z tempomatu !!
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam
I zdziwko założyłem rolete i podłączyłem pod czarną kostke niby (od tempomatu ) i roleta działa ,nie widze zielonej wtyczki do rolety ? znalazłem wtyczke pod półką do rolety czarna i podłączyłem tam silnik z rolety wtyczka pasuje.Jak podłączyć teraz tempomat ? nawet nie widze żadnej wtyczki za schowkiem pod sterownik a guziki już wymieniłem w kierownicy do tempomatu .
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 14:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja miałem obie wtyczki złączone pianką . jak tak nie miałeś to już ktoś musiał tam kombinować i może drugą wtyczkę sobie wyciął (tylko po co to nie mam pojęcia) . A z tego co pamiętam to tam wtyczek podłączeniowych chyba przy podłączaniu pomylić nie idzie.
[ Dodano: Sob Lis 09, 2013 16:06 ]
poczekaj zaraz wstawie fotke jak to wygląda
[ Dodano: Sob Lis 09, 2013 16:17 ]
Tak to wygląda u mnie. Jak widać wszystkie wychodzą z jednej wiązki i są kolorami podłączane do kolorów przycisków.
U mnie ta czarna wtyczka niby do tempomatu idzie z wiązką razem do włączników podgrzewania foteli i ja podłączyłem do rolety i działa jak podłączyłem do włącznika tempomatu to guziczek sie tez załączał i miał podświetlanie.
Natomiast nie mam wtyczki do modułu tempomatu przekopałem pół auta i nic.
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Witam, gdzie mogę znaleźć kostkę do podpięcia modułu tempomatu.
Nic tam nie widzę. Zdemontowałem schowek i żadna czarna kostka nie widnieje.
Dodam, iż posiadam instalację do każdego włącznika pod panelem klimatyzacji temp., roleta, itp.
Może ktoś ma zdjęcie tej kostki.
Pozdrawiam
Adrian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum