Wysłany: Pią Gru 27, 2013 17:05 [Freelander] Prośba o ustalenie rodzaju silnika oraz...
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Wita, jako że jest to mój pierwszy post to chciały wszystkich gorąco powitać.
Kupiłem niedawno Landka i chciałbym się dowiedzieć dokładnie jaki silnik(oznaczenie) on posiada, czy jest to wersja przed czy po zmianach ogólnych a w szczególności układu chłodzenia, ponieważ zastanawiam się nad zastosowaniem tego:
http://www.s-part.pl/30,p....8-benzyna.html
i nie wiem czy nie ma on już tego zastosowanego. W związku z tym proszę o opinię tej modyfikacji jeśli ktoś posiada.
Nadmieniam że mój silnik posiada układ zapłonowy z dwoma cewkami (jeśli jest to cecha charakterystyczna)
Freelander 1.8 90 Kw 2001r
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 27, 2013 17:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
o kurcze! chyba znalazles rozwiazanie mojego problemu moj sie grzeje a jest z 99r. i ma stary typ termostatu ktory sie za pozno otwiera. Juz zamowilam ten z otwieraniem na 82 st. i moze wreszcie da tym jezdzic dzieki! dzieki! dzieki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum