Wysłany: Pią Kwi 25, 2014 15:11 chce kupic mg zr-POMOZCIE
witam wszystkich klubowiczow,posiadaczy roverkow i mg.mam bardzo wielka prosbe o pomoc w kupnie samochodu.a mianowicie jestem posiadaczem od 4lat rovera 200,jest to moj 1y samochod z ktorego jestem zadowolony,lecz od dawna podoba mi sie mg zr i chce spelnic marzenie i kupic sobie takiego.szukam ale nie umiem nic konkretnego znalesc.w sierpniu biore slub i do tego czasu chcialbym marzenie spelnic a zarazem sprawic sobie prezent przedslubny w postaci autka.niewiem gdzie mam juz szukac tych aut,przegladam prawie dziennie oto moto allegro tablica pl.problem jest taki ze uparlem sie na mg zr 105 kolor niebieski i zaden inny,ewentualnie zastanawialem sie nad zr 160 tez niebieski heh.moze ktos ma taki do sprzedania,badz wie gdzie w komisie taki mozna znalesc,myslalem nawet pojechac za granice pl i sprowadzic,moze akurat ktos tez jedzie po auto moglbym sie zgadac i razem bedzie taniej,np niemcy,belgia,austria,czechy niewiem sam.pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 25, 2014 15:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jest taki ze uparlem sie na mg zr 105 kolor niebieski i zaden inny,ewentualnie zastanawialem sie nad zr 160 tez niebieski heh
W przypadku niszowego Mg nie sugerował bym się przenigdy kolorem.
Warto natomiast przeglądać dział giełda na naszym forum oraz założyć tam temat, że jesteś zainteresowany kupnem.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
wielkie dzieki,zagladnalem do dzialu gielda i zalozylem temat,mam nadzieje ze cos ciekawego sie znajdzie.wiem ze patzrenie na kolor nie dobrym pomyslem ale jestem taki uparty watpie ze zrezygnuje koloru blue .oczywiscie stan pojazdu jest najwazniejszy.
Trochę mankamentów jest w aucie:
-rdza lewy błotnik,
-zajechany bok fotela kierowcy, brak osłonki tam gdzie dźwignia zginania fotela
-brak obudowy uchwytu drzwi kierowcy (wiem, pierdoła, ale końcowo ciężko będzie dostać taki element)
-nie wiadomo co z silnikiem,
ale myślę, że da się dojść do porozumienia.
Jeśli silnik zdrowy i nie ma na dzień dobry do wymiany części eksploatacyjnych, nie ma na karoserii mankamentów, kórych nie uchwyciło zdjęcie to dałbym 7500 zł max.
Tutaj drugi:
http://otomoto.pl/mg-zr-1...-C30578816.html
- fajnie, bo 4 drzwi, łądnie wygląda wewnątrz
- trzeba doliczyć więcej za rejestrowanie, auto świeżo sprowadzone
- na moje cena z dupy (chyba, że 4 drzwiowe są w cenie, ale wątpię)
- trochę duża szczelina między maską a zderzakiem
- szkoda, że nie ma zdjęć pod maską + uwaga handlarz
To tyle, zawsze możesz kupić ode mnie mojego szarego
j0zek, listwy na drzwiach w tym drugim nie są przypadkiem z polifta? Coś zbyt kanciaste mi się wydają...
Chciałbym od niego przedni zderzak i fotele, kurdyny!
maldini, w przypadku ZR'a nie spiesz się. Kolor lux ale szybko się brudzi i jakoś bardzo widać syf na tym lakierze.
I zagranica to Francja albo Włochy
[ Dodano: Sob Kwi 26, 2014 00:36 ]
Dobra sprawdziłem, listwy na drzwiach są ok
jedyne oferty z oto moto i allegro jakie widzialem i wydaja sie ciekawe to ten srebny ale po lifcie i w gazie lub ten czarny z wloch tez po lifcie.tylko ze zauroczylem sie w niebieskim przed liftem i ciezko mi z niego zrezygnowac a jak mam kupic z tych po lifcie i potem byc niezadowolony hmm.http://otomoto.pl/mg-zr-1-4-16v-2005-rok-C32897066.htmlhttp://otomoto.pl/mg-zr-lift-gaz-klima-super-okazja-C32877507.html
[ Dodano: Sob Kwi 26, 2014 12:26 ]
MG ZR LIFT GAZ KLIMA SUPER OKAZJA!
maldini ! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum