Wysłany: Pon Wrz 01, 2014 08:05 [R25] Prośba o opinie o samochodziku - ten model
Witajcie.
Przymierzam się do zakupu autka w budżecie do 5500zł. Znalazłem na allegro taki egzemplarz ROVER
Co o nim sądzicie? Możecie sprawdzić swoim sprawnym okiem? Jak sprawują się te silniki i zawieszenie?
Proszę o opinie i wyrozumiałość.
Samochód ma być dla żony więc musi być jak najmniej awaryjny.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 01, 2014 08:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tzn ja ogarnąłbym blachę, pokrywę silnika, obudowę filtra powietrza, akumulator i przede wszystkim zbiorniczek wyrównawczy
U mnie te elementy są zawsze czyste, a kupujący się nie zrazi jeśli nie bedziesz mył silnika gdzieś na łączeniach. A po takim zdjęciu jak masz zastanawiałbym się, czy zbiorniczek jest brudny z zewnątrz czy od środka, bo jeśli od środka to już loteria z HGF
10 minut i ogarnięte, a auto pod maską będzie zupełnie inaczej wyglądało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum