Wysłany: Nie Wrz 07, 2014 13:12 Rover 25 prosze o pomoc
Witam, szukam swojego pierwszego samochodu i jednym z aut, które mnie zaciekawiło jest Rover 25. Ogólnie ludzie, z którymi rozmawiam mi go odradzaja, chociaz z drugiej strony wiem, ze nigdy nie mieli z nim stycznosci. w internecie spotkałem sie z wieloma pozytywnymi opiniami na jego temat. Widze ze od dłuzszego czasu na olxie wisi takie ogłoszenie
http://olx.pl/oferta/polr...html#2ef92f635d
możecie mi powiedzieć oglądając zdjęcia czy warto się nim interesować? nie chce się wkopać w koszta bo zwyczajnie mnie na to nie stać.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 07, 2014 13:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
-Mam wrażenie, że zderzak przedni jest w innym odcieniu niż reszta auta.
-Brak dywanika kierowcy.
-Poproś o zdjęcie spod maski
-Często nieumiejętnie założona instalacja LPG prowadzi do HGFu. Rzadko kto sprzedaje auto pół roku po założeniu instalacji, bo jest to jednoznaczne ze sporą stratą dla sprzedającego.
Do tego jak sam zauważyłeś, od dłuższego czasu wisi już na OLX, a to znaczy, że sprzedający wystawił go niemal zaraz po założeniu instalacji.
Auto fajne z wyglądu ale jeśli bys go brał podjedż na stacje i niech ci go sprawdzą a szczególnie reflektory bo jak sa angielskie to pierwszy wydatek 8 stów na reflektory bo nikt ci tego nie podbije a jak podbije a będziesz miał stłuczkę a okaże sie że sa angielskie to będziesz miał małe problemy...po drugie sprawdz całe auto magnezem jesli gdzieś będzie słabo trzymał bite sprawdz gaz STAG sa to dobre instalacje ale nikt nie sprzedaje praktycznej nowej instalacji za grosze.Po prostu zapytaj się gościa czy możesz podjechać na stacje którą ty sobie wybierasz jesli nie pozwoli to daruj sobie kupno bo powiem prawde do rovera są troche droższe czesci niz do innych aut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum