Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2004
Witam jestem tu pierwszy raz i z gory dziekuje za pomoc.
Moja kobieta posiada streetwisa od niedawna ale ze tez prawko od kilku miesiecy chcial bym jej zamontowac czujniki parkowania jednak nie mam pojecia jak sie zabrac do zdemontowania tylniego zderzaka bardzo prosil bym o pomoc gdzie jakie srobki zatrzaski itp.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 15:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po otwarciu klapy bagażnika, na długości uszczelki bodajże cztery śruby, dwie przy końcówkach zderzaka (nadkola), od spodu i przy samych nadkolach są przykręcone do plastikowej wkładki. Z tego co pamiętam, będziesz mieć jeszcze zatrzaski pod lampami, których R200 nie posiada.
Dzieki bardzo
Z tego co sie okazalo nie trzeba sciagac zderzaka zeby zamontowac czujniki parkowania jest tam tyle miejsca ze jeszcze bagarznik mozna zrobic
Jeszcze raz dziekuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum