Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 15:42 [MG ZR] Proszę o opinie
Cześć,
Czy ktoś z Was kojarzy ten egzemplarz? Dziwi mnie bardzo stary środek. Cena bardzo atrakcyjna więc czy możliwe, że to przekładka? Warto się w to bawić?
http://otomoto.pl/mg-zr-2...-C36538274.html
Z góry dzięki za opinie!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 15:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wydaje mi sie ze auto bylo kilka lat temu opisywane jako przekladka z anglika z silnikiem 1.8 143KM z R 200Vi z Warszawy (nie pamietam teraz nazwy firmy)
powtarzam że WYDAJE mi sie, pewnosci nie mam
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 22:26
A w ogóle to tak jakoś dziwne ujęcia są
Zawsze jak widzę zdjęcia aut z kiera po prawej stronie to też od razu się wydaje, że anglik mimo, że na pierwszy rzut oka nie dostrzega się wnętrza, tak samo mam wrażenie w tym ogłoszeniu mimo, że kiera z lewej strony.
Wydaje się być w porządku tylko zastanawia mnie ta ilość wyświetleń. Śledzę ogłoszenia na bieżąco od dłuższego czasu i wydaje mi się ono dość "świeże".
Co do tego z przebiegiem 50 tyś km to zdjęcie fotela kierowcy zrobione chyba tak specjalnie, aby nie było dużo widać.Zresztą jak na 50 tyś to sporo pogniecione.
O ile dobrze kojarzę to auto było już kiedyś wystawiane.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ciężko jest znaleźć ZR'a w Polsce, a już szczególnie w dieslu i to jeszcze 5-drzwiowe. Bajki bajkami, nie sądzę, że dostanę "igiełkę" i spodziewam się tego, że trzeba będzie przywrócić auto do porządku.
Myślicie, że warto negocjować cenę i go kupić? Mechanicznie jest sprawny, co jest dla mnie najważniejsze, pozostałaby kwestia ogarnięcia nadwozia. Jednak nie wiem, czy ma sens pakować się w coś takiego, czy naprawdę dać spokój i nadal czekać aż pojawi się coś sensownego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum