Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam
Od jakiegos czasu jak moja zona wysiada z naszego roverka to lapie ja prad, czasem to az slysze jak "strzela". Co to moze byc, bo wiem jakie to potrafi byc denerwujace?
Pozdrawiam
BEAR_75
piter34: poczytaj zasady kącika i sformułuj poprawnie tytuł wątku
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 12:18, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trzeba sprawę rozwiązywać "technicznie", tj. zanim się wysiądzie łapać za metalową część auta i nie puszczając wysiadać z niego. Jest szansa, że kopnięcie będzie znikome lub w ogóle go nie będzie.
Ciekawy jestem, na ile skuteczne są te często powiewające za np. ładami i polonezami gumowe paseczki...
Nie lubi Cię może za bardzo ciśniesz? albo za mało ?
A poważnie - ciuchy, ciuchy i jeszcze te - no, jak one...... aha - CIUCHY
Jak sztuczne to się elektryzują i jesteś naładowany A jak masz podeszwę z dobrego izolatora, to niestety będzie kopać
U mnie tak samo ale nie mnie tylko moją narzeczoną ale to tra już tak od jakiegoś miesiąca może nawet dłużej... Czasem tak kopnie, że aż boli i iskry widać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum