Przed 0,5h widziałem granatowego R200 z wsadzonymi soczewkowymi ksenonami fajnie to wyglądało i ładnie świeciło. Niestety nie popatrzyłem na blachy i nie wiem skad był Mijałem go przy "różowym" moście przez Odrę w Głogowie. Moze Tu zaglądnie i pochwali się tymi lampami.
Wiola ma w swoim R takie felgi jak na tym zdjeciu (granatowy R)
Ja w swoim mam takie jak w pierwszym poscie tego watku na zdjeciu
Dodam jeszcze, ze lusterka od 25 b. ladnie wygladaja, ale te z 200 jak sie pomaluje tez ladnie beda wygladac (nie chce mi sie dziurawic blachy )
Co do girlla... w zyciu bym swojego nie zmienil.
A co do felg z jeszcze wczesniejeszego zdjecia (gdzie sa lusterka od 25) to chetnie bym sobie takie wrzucil, ale moc mojego auta jest zbyt slaba zeby je pokrecic
Do mojej wizji brakuje mi halogenow i pomalowania Rka
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Właśnie chętnie założyłbym takie lampy do swojego R , oczywiście z xenonem.
P.S. Niedługo xenon będzie tak czy inaczej.
wiesz ze do xenonow musisz miec zupelnie zmieniona szybe reflektora, podlaczone spryskiwacze, i czujniki obciazenia z tylu i z przodu podlaczone do elektryki ustawienia swiatel ... tak dl pewnosci pytam...
wiesz ze do xenonow musisz miec zupelnie zmieniona szybe reflektora, podlaczone spryskiwacze, i czujniki obciazenia z tylu i z przodu podlaczone do elektryki ustawienia swiatel ... tak dl pewnosci pytam...
dobrze powiedziane.... Jak by montaż lamp xenonowych był tak prosty i oczywisty to każdy by je miał zastanówcie się dlaczego przy konfiguracji jakiegokolwiek nowego auta zaznaczenie opcji "xenonowe lampy" czy bi-xenonowe nie kosztuje 2tys PLN tylko 3500-4000pln bo to nie tylko lampy ale właśnie to wszystko co pawciu87 wymienił...
(ale to co każdy zamierza zrobić to już jest jego prywatna sprawa to jest po prostu moje zdanie)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No niestety światła xenonowe są dość drogie ale łądny efekt dają światła soczewkowe na innych forach np. VW Hondy ludzie pokazują jak się lampy przerabia ale samoróbka bez homologacji to znaczy kłopoty z Policją a nawet z Ubezpieczycielem...
Oryginalne lusterka serii 200 mają dwa uchwyty blisko siebie w lini prostej. Lusterka typu M3 są zrobine pod Rovera 25 czyli mają trzy uchwyty. Do Rovera serii 200 wcale nie pasują. Trzeba wiercić dziury w drzwiach i to w 3 miejscach tak jak jest to pokazane na wcześniejszym zdjęciu. Trochę jest z tym roboty ale myslę że się opłaca bo auto wygląda dużo lepiej niż z tymi oryginalnymi "kikutami"...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Mar 2006 Posty: 158 Skąd: Zator
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 20:52 Re: [R200] zmiany kosmetyczne
MaReK napisał/a:
Ktos, gdzies kiedys prosił mnie o umieszczenie fotek zegarów z aluramkami oraz fotek auta po zamontowaniu sprezyn od ZR 160.
Pozdrawiam,
no aluramki sa tzebest
sam sobie załozyłem w tym tygodniu
teraz szukam gałki albo od Silverstona albo jacky sanremo
welurki już zamówiłem w tomateam - orginały!!
pozdr
Moloch, Rozan99, zauważyliście jakąkolwiek różnicę w poziomie hałasu podczas jazdy?. Istnieje wiele domysłów na temat standardowych lusterek, może wam udało się zauwazyć różnicę podczas jazdy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No Moloch widzialem Twoje lusterka, ladnie sie prezentuja
Hihi no mi też się podobają i fajnie wyglądają z tymi kierunkami
Szymon napisał/a:
Moloch, Rozan99, zauważyliście jakąkolwiek różnicę w poziomie hałasu podczas jazdy?. Istnieje wiele domysłów na temat standardowych lusterek, może wam udało się zauwazyć różnicę podczas jazdy.
Ja zauważyłem tyle, że wcześniej był jakiś tam mały szum a teraz nieznacznie ustąpił
Taki mały offtopic. Masz obleśnego avatara...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum