Wysłany: Sro Maj 30, 2007 11:26 [seria K 1.4, 1.6 96r]płyta z gwintami do szpilek w silniku
witam.
czy w silnikach 1.4 i 1.6 16V płyta do której ma się dostęp po zdjęciu miski olejowej w która wkręcane są szpilki jest taka sama? szpilki są identyczne, blok wygląda podobnie ale muszę mieć pewność. dziękuję za pomoc.
pozdrawiam.
marekpodcz
brt: retusz tematu
[ Dodano: Sro Maj 30, 2007 3:19 pm ]
podpowiedzcie chociaz prosze gdzie to sprawdzic?
Ostatnio zmieniony przez Brt Sro Maj 30, 2007 11:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 11:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w/g mnie wszystkie silniki 16V serii K beda mialy ta czesc taka sama,
czego ja musisz wymienic gwinty sie popsuly
przyznam sie ze nigdy dolu tego silnika nie rozbieralem, nawet miski nie sciagalem
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
nie mam pojecia co on z tym robil. fakt ze spierd... jest jakis katalog ewentualnie program gdzie bedzie mozna dojsc czy te czesci sa takie same?? dzieki za zainteresowanie. przy okazji, AndrewS moglbys napisac dokladnie jak przykrecac ta glowice zeby drugi raz nie popsul. dziekuje i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum