Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, mam taki problem (szukałem na stronie ale nie znalazłem), działa mi wentylator, ale powietrze wogóle nie jest wprowadzane do samochodu (poprostu nie czuje sie tego nawiewu).
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 27, 2010 23:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 13:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jeśli filtr niejest jednak zapchany to może się okazać że śmigło na wentylatorze się pouzowałe, albo nawet i spadło
a w ogóle to sprawdź czy nie jest aby ustawione poprostu tylko na szyby, albo na szyby i na nogi (to trzecie pokrętło regulacji nawiewu), wtedy rzeczywiście sie nawiewu specjalnie nie czuje.
a może linka (drucik) się zsunęła z regulacji kierunku nawiewu, i stoi sobie ta klapka ustawiona tylko na szyby sprawdź czy jak przekręcasz pokrętło z kierunkami nawiewu (na zgaszonym silniku) to słychać zamukającą się klapkę w momencie kiedy przechodzisz przez położenie pionowe (mniej więcej)
i chyba wszystko
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum