Ja właśnie kupiłem Roverka 620 SDi.
Mam dwa kluczyki, ale tylko jeden pilot.
A że pilota drugiego muszę mieć to czy muszę pilota zaprogramować tylko?
W Szczecinie ktoś już to robił i wie gdzie najlepiej?
Bo w takich TESCO to robią kluczyki z immo, a czy piloty to nie mam pojęcia.
Zauważ, że dyskusja dotyczy R200(400).
W R600 to nie takie hop siup. Pogrzeb w archiwum to się dowiesz że to zależy jaki masz alarm i że lepiej wymienić centralkę alarmu z pilotami.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 11:39 naprawde nikt nie wie gdzie mozna zaprogramowac pilota ?
naprawde nikt nie wie gdzie mozna zaprogramowac pilota do 200 tki/25 tki w wielkpolsce lub lubuskiem czy zachodniopomorskiem ? interesuja mnie rowniez koszty i mozliwosc zczytania kodu immo
drugie pytanie ? czy pilot serii TXA od 200 tki mozna zastosowac po zaprogramowaniu dla 25 tki ? czy to sa zupelnie inne pilociki
naprawde nikt nie wie gdzie mozna zaprogramowac pilota do 200 tki/25 tki w wielkpolsce lub lubuskiem czy zachodniopomorskiem ?
ja wiem gdzie w zachodniopomorskim, a dokładniej w szczecinie, ja to robilem w firmie Fenikwski (róg bogusława i małkowskiego, jak chcesz to mogę Cię zaprowadzić)
http://www.pkt.pl/ads/SZY06/R2TI/00528001.SZ6
a podobno też idzie się dogadać w PTHW (adres na stronie), ale ja tam nie zajeżdżam (możecie powiedzieć ze jestem rasistą )
xytras napisał/a:
drugie pytanie ? czy pilot serii TXA od 200 tki mozna zastosowac po zaprogramowaniu dla 25 tki ? czy to sa zupelnie inne pilociki
to zależy czy orginalnie jest też 3txa
ZTCW to piloty 3txb i 17tn dają się zaprogramować do starszych (3txa) natomiast w drugą stronę to już niet
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
hehehe oki
Chromy w zderzakach wymieniałem przy okazji różnych moich "przygód" więc są przyzwoite
W takim razie muszę na szybko naprawić drugiego pilota (przyciski do wymiany) w razie gdyby coś mu odbiło ,to od razu sie wprogramuje
THX Paul
jak ci duuuzo zostalo to mi wyślij ze 2 metry, wliczając nieudane próby powinno wystarczć na dwie listwy,mialem zamówić-niedrogi interes ale na co mi 50 metrów??calego rowerka chyba że zrobie na chrom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum