Witam wszystkich,
Wyjeżdżam dziś moim Roverkiem z Kraka do Sanoka. Na trasie będę machał do napotkanych roverkowiczów.
Egoistycznie życzę sobie udanej i bezpiecznej podróży
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 17:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 19:22
Siemano,
Kozik, mam do Ciebie pytanko. Otóż w naszym pięknym Sanoku padła mi kopułka (węgielek się ułamał) i R mi nie chce zapalić.
Czy miałbyś może jakiś namiar do kogoś w Sanoku lub okolicach kto miałby do sprzedania taką kopułkę?
Zależy mi na czasie bo chciałbym jutro wracać do Kraka...
Daj znać jak możesz.
Mój nr tel 605 090 792
Pozdrawiam
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 07:41
Cześć,
Tak udało się. W trybie pilnym otrzymałem używaną kopułkę i wszystko grało.
Ruszyłem w trasę i ok 30 km przed krakowem R po prostu odmówił współpracy - zgasł i nie chciał się ponownie uruchomić.
Nie wiem czy to wina tej używanej kopułki czy może coś jeszcze innego doszło.
Byłem zmuszony pozostawić go na parkingu na stacji benzynowej, a do domu odwiózł nas kumpel, który awaryjnie przyjechał.
4 godziny snu (bo dotarliśmy dopiero po 3 rano) i muszę dziś kupić nową kopułkę z palcem, załatwić mechanika, który pojedzie na stację i spróbuje uruchomić R.
Mam nadzieję, że jakoś się to uda.
Ehh, same problemy...
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum