Wysłany: Wto Sie 28, 2007 22:34 [220 SD] Mój Rover uległ kolizji i mam problem z odpaleniem
Mam problem z odpaleniem nie działa nic w samochodzietz. podświetlenie tablicy, radio, zegarek,szyby no rozrusznik nie świeci sie kontrolka od podgrzewania świec.Ponoć jest jakiś czujnik zderzeniowy gdzie mogę go szukać i co trzeba zrobić jak go odnajdę.Bardzo prosze o szybką pomoc bo mi już rece opadają.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 22:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie świeci się kompletnie nic? Może w trakcie kolizji urwała się cela w akumulatorze. Sprawdź czy akumulator działa. Podłącz bezpośrednio na klemy jakąś np. żaróweczkę 12V.
Czujnik zderzeniowy odcina tylko paliwo (chyba).
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 20:50
Czujnik zderzeniowy występuje tylko w benzyniakach, proszę się nie sugerować, nie wiem tego na pewno, proponuję podładować akumulator i dać nam znać co dalej.
akumulator ma 3 miesiace jest nowy jak juz wspominalem nie dzialaja elektryczne szyby i podswieltenie tablicy ale dziala swiatla i kontrolki na desce oprocz od swiec.wiec akum. wykluczam.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 6 Skąd: irlandia
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 23:59
misiu26 napisał/a:
akumulator ma 3 miesiace jest nowy jak juz wspominalem nie dzialaja elektryczne szyby i podswieltenie tablicy ale dziala swiatla i kontrolki na desce oprocz od swiec.wiec akum. wykluczam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum