Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 11:26
no muszą bo inne nie wejdą, ja mam takie same i świeca bardzo dobrze, bo wiesz z diodowymi żarowkami to jest tak że jak wsadzisz to ona może nie świecić, dopiero po przekręceniu jej o 180 stopni będzie świecić, może tutaj jest problem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 13:04
3 bo tyle wchodzi dziś jeszcze sprawdze ich umocowanie bo wczoraj mi się nie chciało
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 23:00 ] MarioNH, już wiem dlaczego nie chcą świecic na niebiesko tak mocno
1 powód wsadziłem białą żarówkę to i tak świeciło na pomarańczowo tylko że troszke jasniej ale mocniej bez tych takich gumek,wynika na to że tarcze muszą być pomarańczowate co by tłumaczyło że dobrze czerwień imitują,a innym kolorom ciężko się przebić
P.S możesz mi pokazać fote jak wygląda czerwień,bo chyba też zastosuje tylko chciałbym widzieć jak się to ma
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 14:38
1,2W
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 03:09
Witam
Jeśli chodzi o podświetlenie to trochę nie w temacie... W konsoli środkowej przy pokrętłach są umieszczone 3 żarówki R5
Wymieniałem osobiście, trochę pracy przy tym jest, miałem pełne dojście, ponieważ wymieniałem jeszcze mieszek zmiany biegów, więc musiałem zdemontować całą środkową konsolę...
Od razu pytam, czy ktoś z Was wie jaki typ diod jest w przełącznikach od awaryjnych, klimatyzacji, itp?
Nie świecą mi wszystkie przełączniki i chciałbym to zmienić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum