Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1995
siadła mi pompa paliwa w moim roverku i mam problem z ustaleniem jaką pompę paliwa mam kupić ponieważ podobno do tego modelu było instalowane równocześnie trzy rodzaje pomp. Dodam że silnik w moim roverze jest hondowski. pozdrawiam i licze na waszą pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 12:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej,
Występowały 2 różne pompy paliwa.
Pierwsza to WFX100520 występująca w autach do nr VIN AM246796 (czyli do połowy 96 roku). Druga to WFX100760 występująca później (czyli od BM246797).
Co jest ważne... Napisałeś, że masz 618 z roku 95. W tym roku nie było tych silników!
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
więc mnie trochę zadziwiłeś, że nie było takich silników bo w dowodzie mam jasno wpisane że jest to rocznik 95, o pojemności 1850
ale dziękuje za informacje odnośnie pompy
[ Dodano: Wto Gru 04, 2007 22:01 ]
a dodam jeszcze, ze mój numer VIN to AM198792
i pewnie masz rację, jest to mój pierwszy samochód więc jak go kupowałem nie miałem zielonego pojęcia co z czym sie je, dopiero sie wszystkiego uczę, Wiem na pewno że chce pozostać puki co przy tej marce. A jeśli chodzi o tą pompę to postaram sie poszukac czegoś u hondu, skoro to hondowski silnik. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum