KME to instalacja "taka sobie". Ma wiele minusów w porównaniu do Staga300.
W jakim stanie masz świece, palec, kopułkę, przewody WN?
To pierwsze elementy, na które będą marudzić gazownicy jeżeli coś będzie się działo na LPG.
Jeżeli tutaj masz wszystko OK, to muszą poprawiać/regulować.
Są w dobrym stanie, mam po prostu wrażenie ze ten gazownik sie na tym nie zna. Chociaż wie napewno wiecej niz ja.;] Regulowałem 4 razy i na przemian albo samochód "nie idzie" i brakuje mu mocy albo spala ponad 12l gazu. Nie potrafią znaleźć złotego srodka;] A do innego warsztatu pojechac nie moge bo w tym mam gwarancje i serwis na 2 lata
I mogę powiedzieć tylko tyle o tej instalacji jest to jakaś Czeska produkcja i jeszcze nie narzekam pali mi LPG na poziomie 10 L na mieście i około 8 w trasie więc myślę, że nie jest źle a autko jedzie aż miło
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 219 Skąd: Kraków/Lublin
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 15:11
stanislaw_ksies napisał/a:
Witaj morris!
A w którym warsztacie w Lublinie montowałeś LPG? Też zamierzam i szukam dobrego.
Na ulicy (nomen omen) Rowerowej (boczna Lipowej). Ale wcale nie wiem czy to dobry zakład, od lipca byłem już 8 razy na regulację i cały czas to samo. A jutro jadę znowu i chyba zarządam zwrotu pieniązków jak mi tego w końcu nie zrobią
Bardzo miły właściciel i zapewnia przed instalką, że będzie wsio cacy...
Chyba, że moje autko przerasta jego możliwości.
_________________ Zdrowy sen nie tylko przedłuża życie, ale i skraca dzień roboczy.
Pomógł: 84 razy Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 757 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 17:09
piter34 napisał/a:
azor77 napisał/a:
Dzięki wielkie właśnie znalazłem to co mam klik
Pierwsze słyszę o sekwencji ze sterownikiem "ROXI"
Ja tam się na LPg nie znam ale ściągałem wszystko o tej instalacji co tam maja na stronce; instalacja, schematy i mogę powiedzieć, że to co mam zainstalowane to będzie to
Ja tam się na LPg nie znam ale ściągałem wszystko o tej instalacji co tam maja na stronce; instalacja, schematy i mogę powiedzieć, że to co mam zainstalowane to będzie to
Jak ja patrzyłem na stronkę, to nic nie chciało działać (schematy, program, itp.)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 84 razy Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 757 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 19:40
piter34 napisał/a:
azor77 napisał/a:
Jak ja patrzyłem na stronkę, to nic nie chciało działać (schematy, program, itp.)
Ja pobrałem wszystko i jest ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum