znalazłem dwie książki Haynes do rovera 416 jedna i druga
Proszę o radę którą wybrać do mojego Roverka (416 Si 1.6 16V (w dowodzie pojemność 1588) rocznik 1995)
Dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pią Sty 11, 2008 11:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 08:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
yyyy a Twoje auto to tzw. "kanciak" czy już "okrąglak" popatrz na swoje auto a później na fotki na okładkach i powinno być jasne. A jeśli jednak nie, to wrzuć fotę swojego auta i się wyjaśni
moje osobiste zdanie: nie wiem jakie dane i instrukcje zawiera Haynes (myślę, że za niedługo ktoś dopowie więcej), ale jak na moje prywatne potrzeby RAVE zawiera wszystko to co potrzebuje się o autku dowiedzieć ...
a poza tym: od czego w razie potrzeby mamy forum ? ... nie kupować
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum