Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:08 [mgf] Płyn chłodniczy leje sie z okolic silnika
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Troche sie ociepliło więc postanowiłem troche polatać moim kabriolecikiem, przejechałem może kilometr i zobaczyłem z tyłu kłeby białego dymu(mam nadzieje że pary:). Płynu nie zostało ani kropli(wcześniej był). Dolałem do pełna ijak odpałiłem auto, zaczeło lać sie gdzieś pod spodem. Jeśli ktoś może mi powiedzieć co mogło się stać i czy da sie coś z tam zrobić bez opuszczania silnika i czy jest możliwe żebym tak szybko go przegrzał czy zatarł. Ewentualnie kto najbliżej w okolicach Świdnicy zajmuje sie naprawami takich aut. POzdrawiam
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Lis 19, 2010 23:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
Danielo50 jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO Danielo50 przestrzegam Cię : więcej upomnień nie będzie
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum