Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 16:23 [220sdi]Glosniki do tylu
Hej! Nie wiem czemu, ale nie mam glosnikow z tylu w swoim R. Nie oczekuje zadnych wyszukanych efektow, ale siedzac z tylu slabo po prostu slychac. Rozumiem, ze kable sa tam juz pociagniete i jest miejsce, zeby zamontowac glosniki? Jaki rozmiar jest standardowy? Moze ktos wie gdzie kupic takie glosniki jak mialy byc seryjnie?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 16:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zależy Ci na jakości muzyki??
Jeżeli jakość przede wszystkim to nie zakładaj nic do tyłu, chyba że nie zależy Ci zbytnio wtedy głośniczki możesz montować.
Do tyłu wchodzą z tego co wiem 13cm głośniki. Pasażerom zrobisz dobrze ale ogólnie zepsujesz scenę audio jeżeli oczywiście masz radyjko i głośniki przednie, które jaką kolwiek scenę robią
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 07:56
jeju, ludzie... czytajcie troche ze zrozumieniem. Nie chce miec zadnych efektow. Efekty to mam w drugim aucie, gdzie mam 14glosnikowy zestaw Marka Levinsona. Chce po prostu wiedziec co tam siedzialo w standardzie. Nie chce zadnego wyciszania drzwi albo glosnikow po 300zl.
xtek, pasują głośniki w standardzie 13cm. Mam nadzieję, że kostki odnalazłeś jedna koło lampki w bagażniku, a druga po lewej stronie za wykładziną boczną. Co do podłączenia to ja kupiłem płaskie końcówki 6mm.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 19:01
xtek wyluzuj, michone jak najbardziej ma racje, a odpowiedź dostałeś już 3-krotnie 13cm głośniki z tyłu mają średnicę. Oryginalne tylko z rozbitka jak kolega wspominał
Tak poza tym to też trudno wpisać w wyszukiwarkę hasła o średnicy głośników
Masakra
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum