Brt, wiem że są dwa ale jak pisałem u mnie działa bez cofki i przy moich R 2xx SDi wystacza mi w zupelności ,
tak na marginesie to nawet na stronie klubowej nie ma linka do nowego
Brt, bez nerwow skoro ktoś potrzebuje nowego rave to ja nic nie poradze na to ze nie ma linka... a może ktoś ma nowego działającego i może jak się go poprosi to wrzuci na jakiś serwer żeby uzytkownicy R25, 45, 75 itd mogli sobie ściągnąc?? odrazu mowi ze ja nie mam nowego...
Mm, niestety obraz, który ściągnąłem z forum nie działa mi z cofnięciem daty,
ale cofnięcie daty do 2003 pomaga w przypadku pliku ściągniętego z P2P,
wreszcie wiem jak wyjąć ten #$% cup holder pod klimatronikiem,
wczoraj przez dziesięć minut próbowałem go zamknąć.
Udało mi sie odpalić dzisiaj Rave ściągnięty z FAQ, na forum oczywiście nie ma żadnego obrazu tylko ja traktuję portal jako całość,
zrobiłem to dopiero w Acrobacie 4, po cofnięciu daty do 2002 roku, niestety Acrobat 8 nie działa mi w ten sposób.
Ale okazało się, że tam są tylko modele z początku lat dziewięćdziesiątych.
Natomiast Rave, który ściągnąłem z P2P, zawiera już mój model i aby go odpalić znów musialem użyć Arobata 4 i cofnąć date do 2003.
Ale za to ile pożytecznych informacji wyczytałem.
Chociaż o czyszczeniu ogrzewanych siedzeń z airbagiem nic nie znalazłem.
Nadal mieszasz, bo z tego co piszesz, to ze strony pobrałeś starego RAVEa (np. R100, 200, 400, 600, 800). Do niego nie jest potrzebne żadne cofanie daty ani instalowanie Acrobatów. Odpalasz całość plikiem Tdata.exe i wszystko śmiga...
Cygnus napisał/a:
Natomiast Rave, który ściągnąłem z P2P, zawiera już mój model i aby go odpalić znów musialem użyć Arobata 4 i cofnąć date do 2003.
Czy próbowałeś uruchomić RAVEa plikiem Tdata.exe
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Well, masz rację.
Stary Rave rzeczywiście da się uruchomić tym małym programem, wygląda na to, że zrobiłem z siebie idiotę.
Cóż, człowiek uczy się całe życie.
W każdym razie użycie tego pliku w nowym archiwum nic nie daje,
Acrobat pisze mi Expired i bez cofnięcia daty nie jestem w stanie nic otworzyć.
Zrobiłem eksperyment i użyłem małego programu z starego archiwum do otwarcia nowego, ale mam ten sam brak dostępu.
Podłącze sie do tematu bo mam problem. Sciągnalem dzisiaj RAVE (trwało to ok 9 godzin, taki szybki mam internet :-(), data cofnieta, zapisal sie na pulpicie. Klikam na ikonke otwiera mi Nero i każe nagrywac dysk z danymi. Włozyłem dyskietke CD i nagrałem. otwieram dyskietke i i jest kilka ikonek( dokładnie 11), ale prawie nic nie otwiera sie, tzn. jakies tam obrazki wyskakują, to znów sparawdza jakies uaktualnienia, to nieprawidłowa aplikacja dla win 32, to brak dysku w stacji itp jakies czary mary. Coś robie nie tak? Jak to mam otworzyć. Bede wdzięczny za wyjaśnienie.
No tak. nagrane wkladam plyte i odpalam tak jak pisaliście ikonką TData. I wyskakuje ,że TData exe jest nieprawidłowa aplikacja dla win 32. Na komputerach sie nie znam, bo we wsi mam tylko ja i sołtys . Można troszke jasniej jak chłop chłopu .
ja nagralem wlasnie z linku na naszej stronie
jest to tak jak napisal Thef obraz iso
po nagraniu go (ja akurat linuksowy K3B) i wlozeniu do napedu startuje samo
a BTW to w przypadku R800 od tego KV6 to mozna oczoplasu dostac
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum