Tak więc panowie na krótko wszystko śmiga jak należy...i co dziwne po ponownym podłączeniu wtyczek i włączeniu klimy wszystko wróciło do normy czyli że wentylatory się kręcą, co mnie bardzo cieszy z jednej strony, ale z drugiej martwi, bo nie wiem co to były za trzaski...?
Tak więc panowie na krótko wszystko śmiga jak należy...i co dziwne po ponownym podłączeniu wtyczek i włączeniu klimy wszystko wróciło do normy czyli że wentylatory się kręcą, co mnie bardzo cieszy z jednej strony, ale z drugiej martwi, bo nie wiem co to były za trzaski...?
To moze jest u ciebie jak u mnie Bo u mnie kabel jeden jest w środku ułamany gdzie (+ do wentylatorów) i dlatego mi tez sie nie kręcili. I jak włączyłem klimę i za czołem ruszać tym kablem to tez takie traszki sie robią i jak jest nagle kontakt to tak trzeszczy, i to jest oznaka zwarcia ale potem zaczyna sie kręcić wentylator jedni drugi. Sprawdz kable, moge tobie poradzić . Włącz auto na luzie + klime, z zaciągniętym ręcznym, otwórz maskę i poruszaj kablami od wentylatora. Tylko sie nie wystrasz jak ja, bo dosyć głośno czasem za szczelic może.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum