Proponuje nie oszczędzać na instalacji, jeśli założysz dobrą instalację to będziesz jeździł zadowolony i nie odczujesz różnicy między benzyną a gazem, Jedynie w kieszeni w przyszłości będzie wiecej zostawać
Ja zapłaciłem 2900zł i ani jednej złotówki nie żałuję, samochód po mojej regulacji chodzi idealnie (tak jak na 98)
[ Dodano: Pią Maj 16, 2008 08:25 ]
Ja mam założoną instalację DT GAS System, ale broń boże nie zakładaj w Lublinie tej instalacji
Podobno na tej instalacji Roverki nie chcą chodzić, mój po licznych regulacjach chodzi idealnie, tak dla porównania: temu gazownikowi skalibrować Audi zajmuje 15 minut, mojego ustawiał dłużej ale i tak nie było dostatecznie dobrze, zobaczył, że jestem w stanie sam to zrobić, powiedział mi co i jak, 2 dłuższe trasy i samochód ustawiony pod moją nogę
Testowałem na lotnisku na gazie i na benzynie to samo przyspieszenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum