Wysłany: Sro Maj 21, 2008 18:26 [R200 97'] Zaślepka pod halogen
Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałem, ale nie bardzo wiem gdzie taki temat umieścić... Chodzi o to że ktoś mi zakosił zaślepkę wokół halogena, ten plastik czarny, od strony kierowcy (bo wątpię żeby sam wypadł).
Ciężko coś takiego teraz dostać, pytałem na szrotach nie mieli, a jak mieli to ze zderzakiem i nie chcieli samego plastiku oddać
Nie mam pomysłu gdzie tego szukać, myślałem nad ASO Roverka ale u mnie w mieście nie ma takiego punktu... może jakoś przez neta dało by radę zamówić?
Albo może macie jakiś pomysł jak by tą pustą dziurę czym innym załatać?
[ Dodano: Sro Maj 21, 2008 20:07 ]
okej koledzy, powiedzcie mi tylko czy R25 i MG mają takie same te ramki bo jeśli tak to wiem już gdzie kupić, tylko muszę mieć pewność że to będzie pasować do mojego zderzaka i halogenów
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 18:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiem wiem wysłałem kilka maili do sprzedawców oferujących zderzaki do R200 itd.. ale aukcje z samymi ramkami znalazłem tylko do R25 i MG, no i się zastnawiam czy do 200 będą pasować...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Sty 2006 Posty: 46 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:43
Witam, jeśli chodzi Ci o zaślepkę wokół halogenu to kopiłem taka w ASO w Krakowie za 25 zl Czekałem na przesyłkę z Angli 5 dni. Jeżeli bys nie znalazł to służę pomocą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum