ee tam.. jedyne ograniczenie to wyobraznia pary mlodej- sedan czy nie, wazne, zeby sie im podobalo.
a niestety w wiekszosci wybieraja oni wlasnie lincolna ("bo kolezanka miala" ?).
hehe, Kozik to żeś se stuningował furę ciekawe jaki masz wpółczynnik cx?
A na poważnie to temat mi bliski, kuzynka za niedługo się hajta... myślałem o R, ale się nie wychylałem w obawie przed ośmieszeniem
No i wybrała... replikę zabytkowej fury - w sensie replikę stylu, bo to nawet żadnej konkretnej bryki nie udaje
Mi żeniaczka "nie grozi" ale tak teoretyzując, to R75 zupełnie by mi styknął
PS. znam ludzi, co do ślubu pojechali .... Ładą Samarą i to ze 3 lata temu a nie w 87r.
Ostatio byłem na ślubie pary z klubu capri.pl (Sachar i ci co bywali w BGC domyślają się co to może znaczyć).
Młodzi oczywiście jechali swoim Capri, a ja wiozłem świadków, a pan młody obowiązkowo "spalił gumę" przed kościołem...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
a pan młody obowiązkowo "spalił gumę" przed kościołem
(dla mnie żenada na maxa)
Lubię ludzi wyrażający opinię obrażające innych na podstawie 3 słów - sytuacji nie znasz, ludzi również, nie wiesz o co chodzi, ale nie byłbyś sobą, gdybyś nie skomentował agresywnie, prawda?
Jeśli się trafi taka co mnie zechce to niestety będzie musiała zapomnieć o wyborze samochodu do ślubu, samochód wybieram ja
Marzy mi się MaRka ZT
Nie ma sprawy... moge Cie powieźć, chyba ze chcesz sam, to musisz mi po weselu nocleg zalatwic
maciej napisał/a:
gdybyś nie skomentował agresywnie, prawda?
kazano przymykac oczy na tego osobnika dlatego omijam jego posty i
staram sie nie odpisywac, ale juz dawno zauwazylem, ze to ...
Ups.. niemal wyrazilem swoja agresywna opinie, a przeciez go nie znam
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
o MaReK, a od kiedy to stosujesz się tak potulnie do odgórnych wskazówek?
_________________ Pozdrawiam Monika
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 17:32
Naprawdę nie widzieliście gorliwszych komentatorów?
Co do rzekomej agresji to wyraziłem tylko swoją ocenę konkretnego zachowania, a nie oceniłem tego człowieka, to duża różnica.
Nie wiedziałem że w hydeparku nie ma miejsca na wyrażanie własnego zdania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum